Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.04.14

Két siker a megyei U14-ben.

 

Megkezdődött a tavaszi bajnokság, az u14-es megyei bajnokságban.

Mátyás Richárd:"A tavaszra már egy bővebb kerettel készültünk és több helyen is változtattunk. A nyitány első fordulóját halasztották, a 2.-ban szabadnaposak voltunk, így a 3.felvonásban léptünk pályára.

Zirc B - Tihany 0-6 (0-2)
Ugyan, rúgtunk hat gólt, de a helyzetkihasználásunk katasztrofális volt. Az egész mérkőzést végig támadtuk, sorozatban hagytuk ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket. Ennek ellenére dicséret illeti a csapatot, az idény során először hoztunk le egy mérkőzést kapott gól nélkül, amihez gratulálok!
Tihany - Ősi 7-2 (2-2)
Két súlyos egyéni hibát vétettünk, amit az ellenfél mindkétszer góllal büntetett. Többet birtokoltuk a labdát, sok helyzetet alakítottunk ki. A játék nagy része ellenfelünk kapuja előtt zajlott, de az első félidőben nem igazán tudtuk ezt kihasználni. A 2.félidőben már bátrabban kezdeményeztünk, szép gólokat lőttünk. Dicséret illeti a vendégek kapusát, sok ziccerünk benne akadt el!
A két mérkőzésen három játékos is megrúgta élete első U14-es bajnoki gólját, góljait. Közülük kiemelendő Juhász Gábor, aki egyből mesterhármasig jutott! Gratulálok neki és az egész Csapatnak! Ugyan, rengeteg még a tanulnivaló, de úgy gondolom, jó úton járunk, szépen kezdtünk!"